Inspektor Nadzoru Inwestorskiego

a)    wykształcenie wyższe techniczne o profilu drogowym
b)    uprawnienia budowlane do nadzoru robót w specjalności dróg bez ograniczeń,
c)    praktyka w realizacji  lub nadzorowaniu robót drogowych albo praca w administracji drogowej
a)    Znajomość przepisów prawa budowlanego oraz w zakresie realizacji i nadzoru robót.
b)    posiadanie prawa jazdy kat.B
c)    biegła obsługa komputera
a)    opiniowanie i uzgadnianie kierowanych  do ZDW dokumentacji  projektowych,
b)    pełnienie obowiązków Inspektora Nadzoru na zadaniach inwestycyjnych realizowanych przez ZDW
c)    koordynacja rozliczeń finansowych z Wykonawcami zgodnie z zapisami zawartymi w umowach
d)    przygotowanie materiałów przetargowych dla zadań inwestycyjnych
e)    sprawdzanie operatów kolaudacyjnych dołączonych do odbiorów końcowych robót.
f)    udział w odbiorach, przeglądach gwarancyjnych i śród gwarancyjnych w zakresie zadań inwestycyjnych
a)    wynagrodzenie zasadnicze od  2800-3100 zł brutto + comiesięczna premia uznaniowa + dodatek stażowy + dodatek specjalny przy powierzeniu dodatkowych obowiązków
b)    dodatek funkcyjny pomiędzy 300-600
c)    zatrudnienie na umowę o pracę
d)    możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych
e)    możliwość dodatkowych szkoleń podnoszących kwalifikacje
f)    przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego
d)    kserokopie wymaganych na danym stanowisku pracy obligatoryjnych uprawnień,
e)    kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie,
f)    kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność (dotyczy osób niepełnosprawnych),
g)    inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach.
W miesiącu czerwcu 2018 r. wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi/nie wynosi co najmniej 6%.
-    osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, pok. 220, lub
-    drogą elektroniczną (przy wykorzystaniu kwalifikowanego podpisu elektronicznego) na adres poczty elektronicznej Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  albo
-    drogą pocztową na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, 30-085 Kraków
z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Inspektor Nadzoru Inwestorskiego, w terminie do dnia: 12 lipca 2018 r.

Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej) oraz klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy - w załączeniu niniejszego ogłoszenia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na podstawie art. 13 ust. 1, 2 i 3 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych) informuję, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie; 30-085 Kraków, ul. Głowackiego 56.

4. Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne, jednak ich niepodanie uniemożliwia uczestnictwo Pani/Pana w procesie rekrutacji pracowników i w konsekwencji uniemożliwia zawarcie umowy o pracę.

5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres prowadzonej rekrutacji jaki przyszłych rekrutacji pracowników, nie dłużej jednak niż przez 5 lat.

6. Posiada Pani/Pan prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, uzupełnienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych jak również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych.

7. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.

8. Pani/Pana dane będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania. Zautomatyzowane podejmowanie decyzji będzie odbywało się na zasadach określonych w regulaminie rekrutacji a konsekwencją takiego przetwarzania danych będzie kontakt tylko z wybranymi kandydatami.

9. Dane osobowe pracownika nie będą przekazywane do państwa trzeciego, ani organizacji międzynarodowych w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r.

Data i czytelny podpis ............................................................