Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na stanowisko St.Specjalista/Specjalista ds. Dokumentacji, został wybrany Pan Maksymilian Leśniak, zamieszkały w Krakowie.
Podczas rozmowy kwalifikacyjnej kandydat na to stanowisko, wykazał się wymaganą wiedzą w zakresie tematu,  znajomością bieżących przepisów prawnych oraz dobrą znajomością obsługi komputera. Wybrany kandydat okazał się osobą komunikatywną, chętną do podejmowania nowych wyzwań i otwartą na współpracę w zespole.

_____________________________________________________________________________________________________

Specjalista/Starszy Specjalista ds. Dokumentacji

a) Wykształcenie wyższe techniczne o profilu drogowym.
b) Praktyka w projektowaniu dróg.

a) Preferowane posiadanie uprawnień projektowych do projektowania dróg.
b) Praktyka w projektowaniu dróg kołowych.
c) Preferowana Znajomość przepisów w zakresie projektowania dróg i organizacji ruchu,
umiejętność samodzielnego sporządzania projektów drogowych, wskazana praktyka w zakresie projektowania przebudowy sieci energetycznych, znajomość procedury przygotowania inwestycji a także znajomość procedur zamówień publicznych - wskazana praktyka w przygotowaniu zamówień publicznych w zakresie dokumentacji projektowej
d) Posiadanie prawa jazdy kat, B.
e) biegła obsługa komputera oraz urządzeń biurowych.

1. Sprawdzanie i opiniowanie dokumentacji projektowych opracowywanych na zlecenie ZDW
2. Udział w Radach Technicznych i wizjach w terenie związanych z opracowywaniem dokumentacji technicznej.
3. Nadzór merytoryczny nad dokumentacją techniczną realizowaną na zlecenie ZDW.
4. Odbiór dokumentacji technicznej, kontrola zgodności przekazywanej dokumentacji
z zapisami umowy i szczegółowymi specyfikacjami technicznymi, kontrola prawidłowości rozliczeń finansowych związanych z dokumentacja projektową.
5. Opracowywanie szczegółowych specyfikacji technicznych na opracowanie dokumentacji projektowej.
6. Przygotowywanie innych materiałów do przetargów na opracowanie dokumentacji technicznej.
7. Sprawdzanie ofert.
8. Udział w sporządzaniu planów i sprawozdań związanych z pracą wydziału.

4. Oferujemy:
a)  wynagrodzenie zasadnicze od 3300 - 3500 zł + comiesięczna premia uznaniowa + dodatek stażowy,
b) zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
c) możliwość dodatkowych szkoleń podnoszących kwalifikacje,
d) możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
e) przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego.

d)    kserokopie wymaganych na danym stanowisku pracy obligatoryjnych uprawnień,
e)    kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie,
f)    kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność (dotyczy osób niepełnosprawnych),
g)    inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach.
W miesiącu styczniu 2019 r. wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi/nie wynosi co najmniej 6%.

- osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, pok. 220, lub
- drogą elektroniczną (przy wykorzystaniu kwalifikowanego podpisu elektronicznego) na adres poczty elektronicznej Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  albo
- drogą pocztową na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, 30-085 Kraków
z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Specjalista/Starszy Specjalista ds. Dokumentacji, w terminie do dnia: 29 stycznia 2019 r.

Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej) oraz klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy - w załączeniu niniejszego ogłoszenia.

Data i czytelny podpis ............................................................