Przypominamy, że termin składania wniosków na zadania realizowane
w trybie inicjatyw samorządowych w 2020 roku upływa z dniem 31 grudnia 2019 r.

Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na stanowisko Specjalista ds. Utrzymania Dróg, została wybrana Pani Izabela Wojtaszczyk, zamieszkała w Krakowie.
Podczas rozmowy kwalifikacyjnej kandydatka na to stanowisko, wykazała się wymaganą wiedzą w zakresie tematu, znajomością bieżących przepisów prawnych oraz dobrą znajomością obsługi komputera. Wybrana kandydatka okazała się osobą komunikatywną, chętną do podejmowania nowych wyzwań i otwartą na współpracę w zespole.

_______________________________________________________________________________________________________

Specjalista ds. Utrzymania Dróg

a)    Wykształcenie wyższe o profilu budownictwo drogowe, mostowe, inżynieria środowiska
lub gospodarka wodna
b)    Praca w administracji drogowej, wodnej lub biurze projektów albo w wykonawstwie -
min. 4 lata stażu pracy

a)    Preferowana praktyka w zarządzaniu projektami inwestycyjnymi, znajomość zagadnień
i przepisów z zakresu funkcjonowania administracji publicznej oraz tematyki budowy oraz dróg publicznych i tras rowerowych,
b)    Dobra znajomość obsługi komputera
c)    Prawo jazdy kat. B
d)    Umiejętność pracy w zespole, sumienność, rzetelność, terminowość, odpowiedzialność

a)    Określanie potrzeb rzeczowych i finansowych w zakresie utrzymania sieci dróg wojewódzkich i tras rowerowych podległych Zarządowi
b)    Nadzór i kontrola wydatkowania środków związanych z utrzymaniem sieci dróg wojewódzkich i tras rowerowych podległych Zarządowi
c)    Rozliczanie zawartych z Państwowym Gospodarstwem Wodnym Wody Polskie, PKP Linie Kolejowe oraz Tauron Dystrybucja umów dzierżawy i najmu gruntów zagospodarowanych pod realizację tras rowerowych.
d)    Rozliczanie z Lasami Państwowymi należności za trwałe wyłączenie z produkcji leśnej obszarów zagospodarowanych pod trasy rowerowe.
e)    Prowadzenie korespondencji dotyczącej utrzymania dróg wojewódzkich I tras rowerowych.

a)    wynagrodzenie zasadnicze od 3300 - 3700 zł + comiesięczna premia uznaniowa + dodatek stażowy,
b)    zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
c)    możliwość dodatkowych szkoleń podnoszących kwalifikacje,
d)    możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
e)    przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego.

d)    kserokopie wymaganych na danym stanowisku pracy obligatoryjnych uprawnień,
e)    kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie,
f)    kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność (dotyczy osób niepełnosprawnych),
g)    inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach.

W miesiącu marcu wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi/nie wynosi co najmniej 6%.
- osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, pok. 220, lub
- drogą elektroniczną (przy wykorzystaniu kwalifikowanego podpisu elektronicznego) na adres poczty elektronicznej Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  albo
- drogą pocztową na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, 30-085 Kraków z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Specjalista ds. Utrzymania Dróg, w terminie do dnia: 2 kwietnia 2019 r.
Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej) oraz klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy - w załączeniu niniejszego ogłoszenia.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Data i czytelny podpis ............................................................