Przypominamy, że termin składania wniosków na zadania realizowane
w trybie inicjatyw samorządowych w 2020 roku upływa z dniem 31 grudnia 2019 r.

Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na stanowisko Inspektor/Inspektor Nadzoru Inwestorskiego zostali wybrani:
- Pani Katarzyna Burkowicz,
zamieszkała w Bochni,
- Pani Aneta Kuczaj,
zamieszkała w Kasince Małej.
Podczas rozmowy kwalifikacyjnej kandydatki na to stanowisko, wykazały się wymaganą wiedzą w zakresie tematu, znajomością bieżących przepisów prawnych oraz dobrą znajomością obsługi komputera. Wybrane kandydatki okazały się osobami komunikatywnymi, chętnymi do podejmowania nowych wyzwań i otwartymi na współpracę w zespole.

_________________________________________________________________________________________________

Inspektor/Inspektor Nadzoru Inwestorskiego

Miejsce pracy: Rejon Dróg Wojewódzkich w Myślenicach

a) Wykształcenie Wyższe techniczne w zakresie budownictwa lądowego- drogi, ulice, autostrady
b) Uprawnienia do kierowania robotami bez ograniczeń w specjalności drogowej (w przypadku stanowiska Inspektor uprawnienia niekonieczne)
c) Minimum 3 lata w drogownictwie
d) Obsługa komputera pakiet „Office”

a) Prawo jazdy kat.” B”

3. Umiejętność pracy w zespole., rzetelność , terminowość,, odpowiedzialność, sumienność

a) Sprawowanie nadzoru Inwestorskiego zgodnie z przepisami prawa budowlanego
b) Przygotowanie specyfikacji technicznych do przetargów na roboty drogowe w ramach remontów nawierzchni i robót utrzymaniowych
c) Przygotowanie zgłoszeń robót budowlanych zlecanych przez ZDW w przypadkach robót objętych zwolnieniem z obowiązku pozwolenia na budowę zgodnie z art.29,30 Ustawy z dnia 7.07.1994-Prawo Budowlane.
d) Koordynacja i nadzór nad letnim i zimowym utrzymaniem dróg.
e) Współudział w opracowywaniu planów rzeczowo-finansowych z zakresu remontów kapitalnych dróg.
f) Udział w przetargach dotyczących robót utrzymaniowych, remontów kapitalnych i przebudowy dróg.
g) Nadzorowanie i kontrolowanie przebiegu realizacji zleconych robót oraz organizowanie ich komisyjnych odbiorów.
h) Nadzorowanie, przygotowanie i uaktualnianie materiałów ewidencyjnych dróg i urządzeń drogowych.
i) Dokonywanie kontroli usuwania przez wykonawców usterek i braków stwierdzonych podczas odbioru robót i w okresie gwarancyjnym.
j) Prowadzenie kontroli budów pod względem należytego ich oznakowania w trakcie realizacji robót.
k) Sporządzanie sprawozdania rzeczowo-finansowego z zakresu robót realizowanych przez Rejon.
l) Nadzór nad utrzymaniem dróg, urzadzeń drogowych i utrzymaniem czystości ulic w miastach
m) Inicjowanie i koordynacja okresowych pomiarów ruchu drogowego.

Oferujemy:
a) wynagrodzenie zasadnicze od 3000,00 zł do 3500,00 zł  comiesięczna premia uznaniowa + dodatek stażowy
b) dodatek funkcyjny pomiędzy 300,00 zł - 600,00 zł w przypadku posiadania uprawnień
c) zatrudnienie w oparciu o umowę pracę,
d) możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
e) przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego,
f) dodatkowe szkolenia podnoszące kwalifikacje

a) życiorys (CV),
b) list motywacyjny,
c) dokument poświadczający wykształcenie (dyplom lub zaświadczenie o stanie odbytych studiów),
d) kserokopie wymaganych na danym stanowisku pracy obligatoryjnych uprawnień,
e) kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie,
f) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność (dotyczy osób niepełnosprawnych),
g) inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach.

W miesiącu kwietniu wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi/nie wynosi co najmniej 6%.
Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie, ul. Głowackiego 56, pok. 201-202, pocztą elektroniczną na adres: www.zdw.krakow.pl w przypadku posiadanych uprawnień do podpisu elektronicznego lub pocztą na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie, 30-085 Kraków, ul. Głowackiego 56 z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Inspektor/Inspektor Nadzoru Inwestorskiego w terminie do dnia 24. maja 2019 (nie mniej niż 14 dni od dnia opublikowania w BIP).
Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej), powinny być opatrzone klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926) oraz ustawą z dn. 21.11.2008r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2008 r. Nr 223, poz. 1458)”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Data i czytelny podpis ............................................................