Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na stanowisko Inspektor ds. Dróg, został wybrany Pan Robert Kłak zamieszkały w Suchej Strudze.

Podczas rozmowy kwalifikacyjnej kandydat na stanowisko lnspektor ds. Dróg wykazał się Wymaganą Wiedzą W zakresie tematu, znajomością bieżących przepisów prawnych i dobrą znajomością obsługi komputera. Wybrany kandydat okazał się osobą komunikatywną, chętną do podejmowania nowych wyzwań i otwartą na Współpracę w zespole.

Inspektor ds. Dróg

Miejsce pracy: Rejon Dróg Wojewódzkich w Nowym Sączu
(Obwód Drogowy w Starym Sączu)

1. Wykształcenie średnie ogólnobudowlane,
  2. Doświadczenie zawodowe: - minimum 10 lat pracy w drogownictwie,

1. posiadanie prawa jazdy kat.B,
  2. Obsługa komputera, pakiet „Office”
  3. Umiejętność pracy w zespole, rzetelność, terminowość, odpowiedzialność, sumienność

1. Dokonywanie systematycznych objazdów dróg i obiektów mostowych
  2. Zgłaszanie zaistniałych problemów, potrzeb w zakresie robót utrzymaniowych, remontowych oraz zagrażających bezpieczeństwu ruchu drogowego.
  3. Kontrola prawidłowości wykonywanej akcji ZUD na terenie obwodu.
  4. Kontrola jakości robót utrzymaniowych realizowanych na terenie obwodu.
  5. Prowadzenie dzienników wykonywanych robót i kontroli stanu dróg.
  6. Kontrola legalności umieszczania obiektów obcych w obrębie pasa drogowego.
  7. Czuwanie nad przestrzeganiem przepisów porządkowych na drogach wojewódzkich przez użytkowników zajmujących drogę lub pas drogowy w sposób niewłaściwy lub niezgodny z przeznaczeniem.
  8. Wykonywanie pomiarów w terenie oraz  aktualizacja danych  do ewidencji dróg.
  9. Przygotowywanie materiałów do sprawozdań rocznych dotyczących ewidencji dróg.
  10. Organizowanie i udział w pomiarach natężenia ruchu drogowego na drogach wojewódzkich zarządzanych przez RDW.
  11. Nadzór w terenie przy  realizowanych zadaniach wykonywanych w zakresie oznakowania pionowego i poziomego oraz w zakresie bieżącego utrzymania urządzeń sygnalizacji świetlnej.
  12. Współpraca w opracowywaniu projektów organizacji ruchu na sieci dróg wojewódzkich administrowanych przez RDW.
  13. Współpraca z Komendami Policji w ramach zadań z zakresu inżynierii ruchu na drogach wojewódzkich

4. Oferujemy:

1. wynagrodzenie zasadnicze od  3000-3200 zł brutto + comiesięczna premia uznaniowa + dodatek stażowy,
  2. zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  3. możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
  4. przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego,
  5. dodatkowe szkolenia podnoszące kwalifikacje.

1. życiorys (CV),
  2. list motywacyjny,
  3. dokument poświadczający wykształcenie (dyplom lub zaświadczenie o stanie odbytych studiów),
  4. kserokopie wymaganych na danym stanowisku pracy obligatoryjnych uprawnień,
  5. kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie,
  6. kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność (dotyczy osób niepełnosprawnych),
  7. inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach.

W miesiącu październiku wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi/nie wynosi co najmniej 6%.

• osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, pok. 220
  • drogą elektroniczną (przy wykorzystaniu kwalifikowanego podpisu elektronicznego) na adres poczty elektronicznej Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • drogą pocztową na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie ul. Głowackiego 56, 30-085 Kraków, z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko: Inspektor ds. Dróg, w terminie do dnia: 4 grudnia 2019 r.

Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej), powinny być opatrzone klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926) oraz ustawą z dn. 21.11.2008r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2008 r. Nr 223, poz. 1458)”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------