Aktualizacja: 03.08.2020

Uprzejmie informujemy, że nabór został zakończony, a kandydaci, którzy spełnią wymagania formalne zamieszczone w ogłoszeniu, zostaną poinformowani telefonicznie lub drogą elektroniczną o terminie rozmowy kwalifikacyjnej.

Specjalista / Starszy Specjalista ds. Dokumentacji

Miejsce pracy: Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie

a) wykształcenie: wyższe techniczne, profil budowlany preferowana specjalność drogowa lub mostowa.

a) uprawnienia projektowe do projektowania dróg lub mostów,
b) prawo jazdy kat. B,
c) praktyka w projektowaniu dróg kołowych lub mostów,
d) praktyka w przygotowaniu inwestycji w zakresie dróg publicznych,
e) znajomość ustawy o drogach publicznych i przepisów związanych z drogami publicznymi w tym prawa budowlanego,
f) umiejętność pracy w zespole,
g) rzetelność, terminowość, odpowiedzialność, sumienność.

a) znajomość przepisów w zakresie projektowania dróg i organizacji ruchu lub w zakresie mostów,
b) umiejętność samodzielnego sporządzania projektów drogowych lub mostowych,
c) znajomość procedury przygotowania inwestycji – wskazana praktyka w pozyskiwaniu pozwoleń i decyzji niezbędnych do realizacji inwestycji w zakresie dróg publicznych,
d) znajomość procedur zamówień publicznych - wskazana praktyka w przygotowaniu zamówień publicznych w zakresie dokumentacji projektowej,
e) biegła obsługa komputera ( Windows, MS Office ) oraz urządzeń biurowych.

4. Oferujemy:
a) wynagrodzenie zasadnicze od 3600,00 zł. do 3900,00 zł. plus comiesięczna premia uznaniowa plus dodatek stażowy,
b) zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
c) możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
d) przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego,
e) dodatkowe szkolenia podnoszące kwalifikacje.

a) życiorys (CV),
b) list motywacyjny,
c) dokument poświadczający wykształcenie (dyplom lub zaświadczenie o stanie odbytych studiów),
d) kserokopie wymaganych na danym stanowisku pracy obligatoryjnych uprawnień,
e) kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie,
f) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność (dotyczy osób niepełnosprawnych),
g) inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach.

W miesiącu czerwcu wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych nie wynosi co najmniej 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie, ul. Głowackiego 56, pok. 201-202, pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w przypadku posiadanych uprawnień do podpisu elektronicznego lub pocztą na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie, 30-085 Kraków, ul. Głowackiego 56 z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Specjalista / Starszy Specjalista ds. Dokumentacji. w terminie do dnia 02.08.2020r. (nie mniej niż 14 dni od dnia opublikowania w BIP).

Informacja o wyniku naboru będzie umieszczana na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej, stronie internetowej Zarządu Dróg Wojewódzkich oraz na tablicy informacyjnej Zarządu Dróg Wojewódzkich przy ul. Głowackiego 56 w Krakowie.

Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej), powinny być opatrzone klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926) oraz ustawą z dn. 21.11.2008r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2008 r. Nr 223, poz. 1458)”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------