Aktualizacja: 22.03.2020

Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na ww. stanowisko został wybrany Pani Ewa Zając zamieszkała w Machowej.

Podczas rozmowy kwalifikacyjnej kandydat na stanowisko Referent/specjalista ds. Zamówień Publicznych wykazał się wymaganą wiedzą w zakresie tematu, znajomością bieżących przepisów prawnych i dobrą znajomością obsługi komputera, wybrany kandydat okazał się osobą komunikatywną, chętną do podejmowania nowych wyzwań i otwartą na współpracę w zespole.

Aktualizacja: 09.03.2021

Uprzejmie informujemy, że nabór został zakończony, a kandydaci, którzy spełnią wymagania formalne zamieszczone w ogłoszeniu, zostaną poinformowani telefonicznie lub drogą elektroniczną o terminie rozmowy kwalifikacyjnej.

Referent / Specjalista ds. Zamówień Publicznych

Miejsce pracy: Rejon Dróg Wojewódzkich w Tarnowie

a) wykształcenie wyższe w zakresie budownictwa drogowego lub ogólnego, albo prawo lub administracja
b) znajomość ustaw: Prawo Zamówień Publicznych, Prawo Budowlane, Kodeks Postepowania Administracyjnego

a) doświadczenie zawodowe w zakresie drogownictwa
b) biegła obsługa komputera – system Windows, pakiet „Office”
c) odpowiedzialność i obowiązkowość, rzetelność i sumienność

a) prowadzenie postępowań w sprawie zamówień publicznych wskazanych przez Kierownika Rejonu Dróg Wojewódzkich zgodnie z ustawą Prawo Zamówień Publicznych, przepisami wykonawczymi i regulaminem udzielania zamówień publicznych funkcjonującym w ZDW Kraków, w tym między innymi:
- przygotowywanie ogłoszeń o prowadzonych postępowaniach i wynikach tych postępowań.
- sporządzanie Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ).
- sporządzanie korespondencji w przedmiocie udzielania wykonawcom wyjaśnień i zapytań związanych z prowadzonymi postępowaniami.
- współpraca z wydziałem finansowym w zakresie przyjmowania i zwalniania wadium oraz wnoszenia zabezpieczenia należytego wykonania umowy.
- praca w komisji przetargowej (jako sekretarz komisji) zgodnie z jej regulaminem.
- sporządzanie protokołów z postępowania o zamówienie publiczne.
- przygotowywanie i przedstawianie do podpisu umów w sprawie zamówień publicznych.
- przygotowywanie dokumentów przetargowych z prowadzonych postępowań do archiwizacji.
- rejestrowanie korespondencji związanej z prowadzonymi postępowaniami.
b) sporządzanie planu zamówień publicznych.
c) sporządzanie sprawozdań z udzielonych zamówień publicznych
d) prowadzenie rejestru zamówień publicznych i umów

4. Oferujemy:
a) wynagrodzenie zasadnicze od 3300,00 zł. - 3500,00 zł + comiesięczna premia uznaniowa + dodatek stażowy,
b) zatrudnienie na umowę o pracę,
c) pracę przy realizacji innowacyjnych rozwiązań wspomagających integrację transportową i zarządzanie ruchem,
d) możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
e) możliwość dodatkowych szkoleń podnoszących kwalifikacje,
f) przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego.

a) życiorys (CV),
b) list motywacyjny,
c) dokument poświadczający wykształcenie (dyplom lub zaświadczenie o stanie odbytych studiów),
d) kwestionariusz osobowy,
e) inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach.
f) klauzula informacyjna RODO, stanowiąca Załącznik nr 4 do Regulaminu naboru ,
g) formularz zgody dla kandydata ubiegającego się o zatrudnienie w ZDW na przetwarzanie dodatkowych danych osobowych, stanowiący Załącznik nr 5  do Regulaminu naboru.

W miesiącu lutym wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych nie wynosi co najmniej 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie, ul. Głowackiego 56, pok. 201-202, pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w przypadku posiadanych uprawnień do podpisu elektronicznego lub pocztą na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie, 30-085 Kraków, ul. Głowackiego 56 z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Referent / Specjalista ds. Zamówień Publicznych w terminie do dnia 05.03.2021r. (nie mniej niż 10 dni od dnia opublikowania w BIP).

Informacja o wyniku naboru będzie umieszczana na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej, stronie internetowej Zarządu Dróg Wojewódzkich oraz na tablicy informacyjnej Zarządu Dróg Wojewódzkich przy ul. Głowackiego 56 w Krakowie.

Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej), powinny być opatrzone klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926) oraz ustawą z dn. 21.11.2008r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2008 r. Nr 223, poz. 1458)”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------