Aktualizacja: 20.04.2021

Nabór nierozstrzygnięty z powodu braku ofert spełniających wymogi formalne zawarte w ogłoszeniu.

Specjalista / Starszy Specjalista ds. Sieci Tras Rowerowych

Miejsce pracy: Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie

a) wykształcenie wyższe techniczne, profil budowlany, preferowana specjalność drogowa

a) praktyka w projektowaniu dróg kołowych
b) praktyka w przygotowaniu i prowadzeniu inwestycji w zakresie dróg publicznych,
c) prawo jazdy kat. B,
d) znajomość ustawy o drogach publicznych i przepisów związanych z drogami publicznymi w tym prawa budowlanego
e) uprawnienia projektowe do projektowania dróg
f) umiejętność pracy w zespole,
g) rzetelność, terminowość, odpowiedzialność, sumienność.
h) znajomość przepisów w zakresie projektowania dróg i organizacji ruchu
i) znajomość procedury przygotowania inwestycji – wskazana praktyka w pozyskiwaniu pozwoleń i decyzji niezbędnych do realizacji inwestycji w zakresie dróg publicznych,
j) znajomość procedur zamówień publicznych - wskazana praktyka w przygotowaniu zamówień publicznych w zakresie dokumentacji projektowej,
k) biegła obsługa komputera ( Windows, MS Office ) oraz urządzeń biurowych

a) kierowanie projektem obejmującym zadanie inwestycyjne, obejmujące m.in. czynny udział w radach technicznych, wizjach terenowych, radach budowy, rozwiązywanie bieżących problemów oraz koordynację wszystkich jednostek Inwestora zaangażowanych w projekt.
b) nadzór nad przebiegiem prac projektowych realizowany poprzez udział w radach technicznych i spotkaniach w terenie, konsultacjach społecznych, kontrolowanie oraz opiniowanie i uzgadnianie dokumentacji projektowej w oparciu o wymogi PFU oraz ustalenia z rad technicznych.
d) przygotowanie Programów Funkcjonalno-Użytkowych oraz określenie wymagań dla Wykonawców w zakresie realizacji dokumentacji i robót budowlanych na trasach rowerowych.
e) zlecanie procedury przetargowej na wykonanie zadań dokumentacyjnych i inwestycyjnych dla tras rowerowych

4. Oferujemy:
a) wynagrodzenie zasadnicze od 3600,00 zł. do 3900,00 zł. plus comiesięczna premia uznaniowa plus dodatek stażowy,
b) zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
c) możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
d) przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego,
e) dodatkowe szkolenia podnoszące kwalifikacje

a) życiorys (CV),
b) list motywacyjny,
c) dokument poświadczający wykształcenie (dyplom lub zaświadczenie o stanie odbytych studiów),
d) kserokopie wymaganych na danym stanowisku pracy obligatoryjnych uprawnień,
e) kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie,
f) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność (dotyczy osób niepełnosprawnych),
g) inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach

W miesiącu kwietniu wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Zarządzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych nie wynosi co najmniej 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie, ul. Głowackiego 56, pok. 201-202, pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w przypadku posiadanych uprawnień do podpisu elektronicznego lub pocztą na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie, 30-085 Kraków, ul. Głowackiego 56 z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Specjalista / Starszy Specjalista ds. Sieci Tras Rowerowych w terminie do dnia 16.04.2021r. (nie mniej niż 10 dni od dnia opublikowania w BIP).

Informacja o wyniku naboru będzie umieszczana na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej, stronie internetowej Zarządu Dróg Wojewódzkich oraz na tablicy informacyjnej Zarządu Dróg Wojewódzkich przy ul. Głowackiego 56 w Krakowie.

Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, szczegółowe CV (z uwzględnieniem dokładnego przebiegu kariery zawodowej), powinny być opatrzone klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926) oraz ustawą z dn. 21.11.2008r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2008 r. Nr 223, poz. 1458)”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------