Inspektor ds. Utrzymania i ewidencji mostów

Miejsce pracy: Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie

a) wykształcenie wyższe techniczne w zakresie budownictwa

a) praktyka w przygotowaniu i prowadzeniu inwestycji w zakresie dróg publicznych,
b) prawo jazdy kat. B,
c) znajomość ustawy o drogach publicznych i przepisów związanych z drogami publicznymi w tym prawa budowlanego,
d) uprawnienia budowlane do kierowania robotami budowlanymi w zakresie dróg lub mostów,
e) umiejętność pracy w zespole,
f) rzetelność, terminowość, odpowiedzialność, sumienność,
g) znajomość procedury przygotowania i oddania do użytkowania inwestycji,
h) znajomość procedur zamówień publicznych,
i) biegła obsługa komputera ( Windows, MS Office ) oraz urządzeń biurowych.

a) przygotowanie do realizacji mostowych zadań remontowych, ujętych w planach ZDW.
b) przygotowanie materiałów przetargowych lub współpraca przy ich opracowywaniu oraz udział w pracach komisji przetargowej,
c) przygotowanie materiałów dla określenia potrzeb rzeczowo–finansowych w zakresie bieżącego utrzymania,
d) koordynacja i współdziałanie w realizacji zadań mostowych o charakterze utrzymaniowym na drogach wojewódzkich,
e) prowadzenie korespondencji,
f) kontrolna postępu prac budowlanych, udział w radach budowy i innych naradach, udział w wizjach w terenie,
g) udział w postępowaniach związanych z przygotowaniem inwestycji do odbioru  i przekazania jej w użytkowanie (lub zgłoszenie zakończenia robót) zgodnie z procedurą określona w Prawie Budowlanym,
h) realizacja innych czynności koniecznych dla realizacji kontraktów zgodnie z umową, warunkami realizacji robót i innymi potrzebami na polecenie Naczelnika Wydziału Utrzymania Dróg i Mostów,
i) przygotowanie i aktualizacja zestawień prowadzonych przez Wydział Utrzymania Dróg i Mostów,
j) przygotowanie do podpisu korespondencji wychodzącej,
k) prowadzenie ewidencji i sporządzanie sprawozdań związanych z działalnością Wydziału Utrzymania Dróg i Mostów,
l) współpraca z innymi komórkami organizacyjnymi w zakresie spraw będących przedmiotem działalności Wydziału.

4. Oferujemy:
a) wynagrodzenie zasadnicze od 3200,00 zł. - 3600,00 zł brutto + comiesięczna premia uznaniowa + dodatek stażowy,
b) zatrudnienie na umowę o pracę,
c) możliwość skorzystania z funduszu socjalnego i ubezpieczeń grupowych,
d) możliwość dodatkowych szkoleń podnoszących kwalifikacje,
e) przyjazną atmosferę w miejscu pracy, wsparcie współpracowników i przełożonego.

a) życiorys (CV),
b) list motywacyjny,
c) dokument poświadczający wykształcenie (dyplom lub zaświadczenie o stanie odbytych studiów),
d) kwestionariusz osobowy,
e) inne dodatkowe dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach,
f) klauzula informacyjna RODO, stanowiąca Załącznik nr 4 do Regulaminu naboru,
g) formularz zgody dla kandydata ubiegającego się o zatrudnienie w ZDW na przetwarzanie dodatkowych danych osobowych, stanowiący Załącznik nr 5 do Regulaminu naboru.

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Krakowie, ul. Głowackiego 56, pok. 201-202, pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w przypadku posiadanych uprawnień do podpisu elektronicznego lub pocztą na adres Zarząd Dróg Wojewódzkich w Krakowie, 30-085 Kraków, ul. Głowackiego 56 z dopiskiem: Dotyczy naboru na stanowisko Inspektor ds. Utrzymania i ewidencji mostów w terminie do dnia 07.06.2021r. (nie mniej niż 10 dni od dnia opublikowania w BIP).

Informacja o wyniku naboru będzie umieszczana na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej, stronie internetowej Zarządu Dróg Wojewódzkich oraz na tablicy informacyjnej Zarządu Dróg Wojewódzkich przy ul. Głowackiego 56 w Krakowie.

Pobierz Załącznik nr 4   Pobierz Załącznik nr 5

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------